2015年抚顺市中考英语试题及答案

来源:百度  [  文档由 196808181818yf 贡献   ]  责编:杨丽  |  侵权/违法举报

作业怎么能发到网上来问答案呢,这样对你学习成绩没什么用。多问问老师才对学习成绩能提高,多思考一下,一般的练习题并不难的www.egvchb.cn防采集请勿采集本网。

2015年抚顺市初中毕业生学业考试英 语 试 卷

51.D 52.A(这道题是改错否?因为不知道空在哪,偶只有自己猜测了awoke—woke up) 53.A 54.B 55.B 56.C 31.A 32.B 33.C 34.B 35.A 36.C 37.D 38.A 39.A 貌似偶答了你滴很多问题鸟…加我吧,加我我告诉你

※ 考试时间100分钟 试卷满分120分

第5题的答案是C。“许多路被修建”,应该是被动语态。情态动词后要用be表示被动,故B不对。(但是我觉得D也可以选啊!第6题的答案是B。有一个固定搭配:sb spend 时间/金钱 on sth/in doing sth.

考生注意:请在答题卡各题目规定答题区域内作答,答在本试卷上无效。

我来回答这个粗心的楼主的问题,不要忘了给个最佳!2。on business ask for help都是固定搭配。6。Our official goes to New York an international conference every year. 首先,要用不定式

第一部分 选择题 (共50分)

3.hard,是副词,用来修饰rain,意思是雨下得很大。hardly,也是副词,意思是“几乎不”,含有否定意思。题目的意思是:昨天的天气怎样?天气很糟糕,雨下得很大,人们几乎都不能在户外(活动)。4.

Ⅰ.单项选择 (共15分,每小题1分)

4、对啊,advise是不可数名词,一定要用的话用a piece of advise之类… 10、have confidence in ourselves:对自己有信心;confidence:信心 progress:前进,进步,发展 knowledge:知识 11、after

从各题的四个选项中选出一个最佳答案。

1.The music class gives us a △ to know about music from all over the world.

A. chance B. change C. cause D. check

2. We must learn to protect △ while playing sports.

A. we B. our C. us D. ourselves

3. You can’t do anything successfully △ you put your heart into it.

A. if B. unless C. when D. since

4.. — Why are you so happy?

.— My friend △ me next month.

A. visits B. was visiting C. will visit D. visited

5. Don’t worry. I can help you △ your pet cat when you go on a trip.

A. look up B. look at C. look after D. look like

6..— Would you like some more carrots or tomatoes?

— △ , thanks. I’m full.

A. Neither B. Both C. None D. Either

7. I think there will be △ pollution in the future because of the new law.

A. more B. less C. fewer D. lower

8. — Whose is that red coat?

— It △ be John’s. His is yellow.

A. must B. mustn’t C. can’t D. can

9. What a beautiful song! It △ so sweet.

A. feels B. sounds C. tastes D. smells

10. If we △ the mistakes, we will make progress step by step.

A. make B. forget C. have D. correct

11. It’s impolite for a guest to leave △ saying goodbye.

A. with B. without C. after D. for

12. — Do you often swim there?

— No. I △ go there because the tickets are too expensive.

A. seldom B. always C. usually D. almost

13. — Please tell me △ .

— She bought it in that store.

A. if Mary returned the book B. when Mary bought the book

C. where Mary bought the dress D. how much Mary paid for the dress

14. — How’s it going?

— Pretty good. All my new classmates △ me.

A. are angry with B. are friendly to

C. are hard on D. are sorry for

15. — What do you think of the life in the country? — △ .

A. Wonderful B. No problem C. Good luck D. That’s right

Ⅱ.补全对话(共5分,每空1分)

从方框内所给的句子中选择恰当的句子完成下面的对话。

A: I’m hungry, Chen Nan.

B: Me, too. 16

A: Good idea. What would you like to eat?

B: Hmm… What about some noodles? 17

A: Yes, I like them. But which restaurant can we go to?

B: I hear that there is a new noodle house. The waiters there are all robots.

A: Cool! 18

B: I don’t know. But we can phone to ask about it.

A: We’d better not. 19

B: OK. It’s not far. We can walk there.

A: All right. 20

A. Do you like them?

B. I want to have a try.

C. We can go there in person to have a look.

D. What’s the price of the noodles, do you know?

E. Why don’t we get something to drink?

F. Shall we get something to eat?

G. Let’s go.

Ⅲ.完形填空 (共10分,每空1分)

根据短文内容,从A、B、C、D 四个选项中选择一个最佳答案。

点击图片看大图Few words are spoken more often every day on the streets of Britain than “I’m sorry”. This sentence has become 21 common that it has had a lot of meanings.

Sorry means to apologize (道歉). It’s 22 to understand. We learn it both as a mother language speaker and as a 23 .

But in Britain, it has another meaning. It is a cultural expression.

24 this situation: a man walks down the street, looking down at his phone. A woman is walking in the opposite direction, towards the man. She sees him, 25 she can’t get out of the way in time. The man walks 26 the woman. Who should say sorry? Naturally, the man should say sorry, because he isn’t looking at 27 he is going. Yet in Britain, it is common for both to apologize.

It is 28 that British people, like most people, do not enjoy conflict (冲突). So to calm (使镇定) the situation soon, British people will apologize to 29 .

Sometimes it may sound funny to hear “sorry”. In Britain, sorry doesn’t always mean

30 what you think. Some of my friends say it at restaurants, as they ask the waiter, “Sorry, but can I order another drink?” It is not to apologize, but just to express that we need the waiter.

21. A. very B. such C. so D. too

22. A. easy B. difficult C. different D. interesting

23. A. neighbor B. customer C. writer D. foreigner

24. A. Explain B. Imagine C. Say D. Expect

25. A. as B. so C. but D. or

26. A. behind B. into C. around D. beside

27. A. where B. when C. why D. how

28. A. taught B. tested C. known D. told

29. A. another B. any other C. each other D. others

30. A. finally B. recently C. especially D. exactly

Ⅳ.阅读理解(共20分,每小题1分)

根据短文内容,选择正确答案。

Passage 1

What can little money do? It’s worth thinking it over.

A few weeks ago, I got $120 from a friend in a Smile Group. He asked me to do good things with the money. Since then I have used the money to help strangers, and raised a lot of smiles.

谁有总结中考历史的内容啊?表格 还是分类的?看看啊.问题补充:发上来啊 第三部分:世界近代史部分 一、早期资产阶级革命:8、英国资产阶级革命内容来自www.egvchb.cn请勿采集。

www.egvchb.cn true http://www.egvchb.cn/wendangku/z1s/f1bg/j6748d25a81v/k02d276a22fe7l.html report 8543 2015年抚顺市初中毕业生学业考试英 语 试 卷※考试时间100分钟试卷满分120分考生注意:请在答题卡各题目规定答题区域内作答,答在本试卷上无效。第一部分选择题 (共50分)Ⅰ.单项选择 (共15分,每小题1分)从各题的四个选项中选出一个最佳答案。1.The music class gives us a △ to know about music from all over the world.A. chanceB. changeC. caus
  • 猜你喜欢
马洪刚决战澳门 3d历史试机号 华东15选5开奖结 广西快3遗漏数据分析 北京pk10大赢家破解版 内蒙古十一选五 秒速赛车开奖查询 欢乐彩票官网客服电话 35选7最新开奖结果 辽宁快乐12app 5分PK10是官方彩吗 湖北十一选五 湖南快乐十分彩乐乐 10分11选5技巧 北京赛车pk10玩法 pk10极速赛车官网开奖 河南11选5综合走势图